iphone 14 kopen voorgangers

De bekende leaker Ming-Chi Kuo beweert dat als je de iPhone 14 gaat kopen kunt kiezen uit twee 6,1-inch iPhone 14-modellen  (een standaardmodel en een Pro), en twee 6,7-inch modellen (een Pro Max en een Max).

We hebben ook meer gedetailleerde schermspecificaties gehoord van Ross Young (een andere leaker met een goede staat van dienst). Young beweert dat de iPhone 14 een 6,06-inch 1170 x 2532 OLED-scherm zal hebben met een 60Hz verversingssnelheid en 460 pixels per inch. De iPhone 14 Pro zal blijkbaar vergelijkbare schermspecificaties hebben, maar dan met een 120Hz variabele verversingssnelheid.

Dan zou de iPhone 14 Pro Max een 6,68-inch 1284 x 2778 OLED-scherm hebben met een verversingssnelheid van 120Hz en 458 pixels per inch. Er schijnt ook een iPhone 14 Max te komen (die de plaats van de mini inneemt) met in principe dezelfde schermspecificaties maar een verversingssnelheid van 60Hz.

Een andere bron heeft ook gesuggereerd dat de twee goedkopere modellen zullen blijven zitten met 60Hz schermen, net als in de huidige reeks. Recentelijk hebben we echter vernomen dat Apple een 120Hz-scherm overweegt voor de iPhone 14 Max, maar dat de beslissing nog niet is genomen.

Een lek heeft ook gesuggereerd dat alle vier de iPhone 14 modellen 120Hz schermen zouden kunnen hebben. Dit is een vrij oud lek en is in tegenspraak met een hierboven, maar deze claim is recenter opnieuw gemaakt, dus we weten niet zeker wat hier klopt.

En er is ook een patent voor een technologie die het iPhone-scherm sterker zou kunnen maken, zonder het dikker te maken. Dat zou een leuke toevoeging zijn, maar patenten worden vaak niets, dus reken er maar niet op dat we dit zullen zien.