iphone 14 telefoonhoesje

De iPhone 14 gaat de beste smartphone van Apple worden tot nu toe. Dit toestel zal echter net zo fragiel zijn als zijn voorgangers die Apple eerder uitbracht. Als je dus geen goede iPhone 14 telefoonhoesje hebt kan je zo het risico lopen om je prijzige smartphone te slopen.

De vraag naar de iPhone 14 zal sterker worden dan vorig jaar bij zijn voorgangers. Sinds Apple een aantal verkooprecords te pakken heeft met de iPhone 13, zal deze telefoongigant ook dit jaar nieuwe records zetten. Doordat de iPhone die in september 2022 uitkomt net zo breekbaar is als de voorgangers, zal je al van te voren een goed telefoonhoesje moeten kopen. Je kunt namelijk beter voorkomen dan genezen. Wie wilt er nou opnieuw een iPhone 14 kopen die tussen de €700 en €1600 zal kosten? Koop dus vandaag nog een goed iPhone 14 telefoonhoesje.

iPhone 14 telefoonhoesje en waterschade

Wanneer het aankomt op water, zal zelfs de allernieuwste waterafstotende iPhone 14 niet altijd een waterdoop overleven. De iPhone 14 gaat zeker overuren draaien tijdens de vakanties in warme landen, Hier zal menig persoon een onderwater selfie willen maken om dit te kunnen delen op social media. Hoe vaak het echter niet gebeurt dat een iPhone door zo’n actie op de bodem van de zee of zwembad beland. Weet zeker dat je iPhone dit overleeft en koop een waterbestendig iPhone 14 telefoonhoesje. Het is een investering, maar het kan je veel geld en stress voorkomen. En dat is het laatste wat je wilt op je welverdiende vakantie. En dat voor minder dan €50!

Water afwerend en waterbestendig zijn twee hele verschillende termen die soms door elkaar gehaald worden. Het is belangrijk om het verschil tussen beide termen te weten. Vooral omdat de één meer bescherming levert dan de ander. Waterbestendig betekent dat iets compleet verzegeld is en hierdoor veilig is voor het water als de telefoon ondergedompeld is. Iets dat water afwerend is geeft niet dezelfde bescherming. Dit is echt puur bedoeld als er spetters op je scherm komen, of als de telefoon een hele korte tijd onder water is.

Om te bepalen of een iPhone 14 telefoonhoesje water afwerend of waterbestendig is, zal je de IP rating moeten bekijken. De meest gebruikte IP ratings voor smartphones zijn de IP67 en IP68. bij een IP67 rating kan een iPhone 14 tot een meter onderwater voor een maximum van 30 minuten. IP68 geeft aan dat een smartphone tot 30 minuten op een diepte van meer dan een meter onder water kan.

Andere overwegingen

Een water afwerende iPhone 14 telefoonhoesje is niet voor iedere maat smartphone geschikt. Er bestaan zeker universele telefoonhoesjes, maar je zult altijd bij de desbetreffende winkel moeten kijken of het de juiste afmetingen heeft. Als je deze stap overslaat zal je in het slechtste geval een iPhone 14 hebben die niet meer werkt. In het beste geval kost het je een tijd zonder smartphone omdat deze naar de reparateur moet. Niet alleen is een telefoonhoesje bedoeld om je telefoon te beschermen tegen water. Als je toch geld spendeert aan een iPhone 14 telefoonhoesje, waarom niet direct voor wat extra’s gaan? Je kunt extra’s als rubberen schokbestendige hoeken, krasbestendige bescherming, makkelijk in te drukken toetsen of een hoesje dat blijft drijven in het water vinden. Kijk dus goed welke extra’s een iPhone 14 telefoonhoesje heeft!